BIOENERGÈTICA

Les tensions que patim en el nostre cos, sovint tenen el seu origen en una mala gestió de les emocions.
Quan l’emoció no s’expressa o es fa de manera inadequada, es produeixen bloquejos a diferents zones del cos. Aquest, posa en marxa els mecanismes compensatoris per a poder seguir desenvolupant les seves funcions i així protegir les estructures vitals. Un punt clau en la relació entre el cos físic i l’emocional és el pericardi, la membrana que embolcalla el cor. Aquesta reacciona amb facilitat davant les emocions i, per les seves relacions anatòmiques, pot arribar a afectar un gran nombre d’estructures i funcions importants de l’organisme.
La tècnica Bioenergètica treballa donant el suport necessari al cos perquè pugui alliberar les tensions que s’han creat en ell, alliberant així també els bloquejos emocionals que les van crear i ajudant a desfer els mecanismes de compensació.

El terapeuta a través de les seves mans escolta el moviment global del sistema de fàscies que envolten, sostenen i interconnecten tots els òrgans i sistemes del nostre cos, ajudant a recuperar-lo allà on s’ha estancat o disminuït amb la finalitat de retornar l’harmonia entre tots els teixits del nostre organisme.

La tècnica Bioenergètica creada a partir de l’experiència i les investigacions de l’osteòpata Montserrat Gascón, es distingeix principalment per a reconèixer el paper protagonista del pericardi i prioritzar la seva alliberació, amb conseqüències en la salut global de l’organisme.

Indicat en: ansietat, tristesa, depressió, angoixa, estrès, pessimisme, atacs de pànic, sensació de cap espès o tèrbol, insomni, són lleuger o alterat, malsons, sensació de bola a la gola o a l’estómac…

Tornar enrere